Peetjes favroieten logo poppetje

Weetjes over Peetjes

Hallo! Leuk dat je de tijd neemt om te zien wie het gezicht achter deze website is. Mijn naam is Petra en ik ben de eigenaresse van Peetje’s Favorieten. Peetje’s Favorieten is in 2016 ontstaan en de webshop was ‘in the air’ op 10-10-2016.

 

Dat poppetje ben ik, getekend door een goede vriend van mij. Het was mijn logo tijdens de eerste jaren van Peetje’s Favorieten. Ik ben nog steeds heel erg trots op dit poppetje en het is mij erg dierbaar, maar het is tijd voor iets nieuws! Daarom heb ik nu een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

 

‘Vroeger’ heb ik Mode & Textiel gestudeerd, maar daar heb ik eigenlijk verder nooit iets mee gedaan tot in 2015. Toen kreeg ik te horen dat mijn destijdse contract nog maar 1 keer verlengd werd. Dat heeft mij aan het denken gezet. Want, van welk werk word ik écht blij?

 

Om een lang verhaal kort te maken: DIT werk maakt mij erg blij en gelukkig. Mooie materialen, vrolijke printjes, felle kleuren, blije gezichten, gelukkige ouders en vooral HAPPY KIDS. Door de jaren heen hoor ik vaak dat die ene broek, dat ene vestje, of dat speciale rokje zijn of haar lievelingskledingstuk is geworden. Daar groeit mijn hartje elke keer weer van.

Daarnaast probeer ik geen onderscheid te maken in jongens- en meisjeskleding, want in de winkel merk ik dat kinderen het liefst zelf kiezen wat ze leuk én mooi vinden.

De kinderkleding is met de grootste zorg uitgezocht. Ik let niet alleen op de materialen en de kwaliteit ervan, maar ook of de productie goed, duurzaam en eerlijk verloopt.

 

Biologisch katoen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de huid. Zelf heb ik een zeer gevoelige huid en kan ik daarom niet veel kleding verdragen. Ik draag dan ook al jaren (biologisch) katoenen kleding. Want, zeg nou zelf, loop jij graag in een plastic zak rond? Nee toch?

 

Kijk eens op je gemak rond in mijn webshop. Heb je nog vragen, tips of opmerkingen? Dan hoor ik die graag.

×

Chat hier of stuur een mailtje naar [email protected]

×

Peetje piept er even tussenuit: LET OP!

Er kan gewoon besteld worden maar de bestellingen worden pas op dinsdag 6 juni verstuurd!