Verzenden en Betalen

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Verzending

Peetje snapt dat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben! Ik lever dan ook altijd binnen een (1) tot vier (4) dagen dus je hoeft niet lang te wachten op je bestelling. Dat kan dus de dag van je bestelling en betaling zijn, maar ook pas de dag erna. Dit is afhankelijk van een aantal zaken. Zoals de bezorgdagen van PostNL (deze zijn van dinsdag t/m zaterdag), de verwerking van je betaling en de hoeveelheid bestellingen die ik die dag heb ontvangen.

 

Voor iedere bestelling geldt dat deze pas verstuurd wordt als het volledige factuurbedrag is ontvangen door Peetje’s Favorieten.

 

Peetje’s Favorieten is een eenvrouwsbedrijfje met één paar handjes maar zo blijft het gezellig, persoonlijk en is contact leggen zo gebeurd, zo kun jij mij elk moment van de dag een email sturen en ben ik een groot deel van de dag telefonisch of via Whatsapp bereikbaar.

 

Duurt de verzending langer dan vijf (5) dagen, bijvoorbeeld bij vakantie, dan staat dit duidelijk op de website aangegeven.

 

De levertijd blijft een indicatie. Feestdagen en bijzondere omstandigheden kunnen een reden zijn voor een langere levertijd. Graag je begrip hiervoor.

 

Verzendkosten binnen Nederland

Peetje wilt niet dat je teveel betaald voor het versturen van je aankopen. Ik verzend alles via PostNL en de verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95 per bestelling en naar België €8,50!

 

Je bestelling wordt goed verpakt. Als je iets kleins besteld, dan wordt dit verzonden als een brievenbuspakje. Alle overige bestellingen zal ik moeten versturen als pakketpost. Wanneer je pakketje is verzonden dan ontvang je van mij een verzendbericht met daarin de track & tracé code van PostNL.

 

Bestelling versturen naar het buitenland en staat het land er niet tussen? Neem dan voor de bestelling even contact met mij op via [email protected] voor meer informatie over de verzendkosten naar het buitenland.

 

Betaalmogelijkheden

Je kunt je aankopen op verschillende manieren betalen:

 

Veilig en snel via iDEAL

Nadat je Ideal hebt gekozen als betaalmiddel kun je je eigen bank selecteren. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.

 

Overboeking

Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken.

 

Creditcard

Bij betaling per creditcard worden extra kosten in rekening gebracht (1,8% van de totaalprijs)

 

PayPal

PayPal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat u uw financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heeft u een account nodig bij PayPal. Kies zelf hoe u wilt betalen: met creditcard, uw bankrekening of uw PayPal-saldo.

×

Chat hier of stuur een mailtje naar [email protected]

×

PEETJE PIEPT ER EVEN TUSSENUIT!

Bestellingen worden pas op woensdag 4 oktober afgegeven op het postkantoor.

LET OP: ER IS NOG STEEDS OPHEFFINGSUITVERKOOP !